O NJIHOVOM DUETU BRUJI REGION Evo koliki je honorar mali Ljuba dobio od Severine!

2346
0
Share:

Pobednik četvrte sezone “Pinkovih zvezdica” bio je gost redakcije “Alo!”

Šestogodišnji Ljuba Stanković, pobednik “Pinkovih zvezdica”, kao i svako dete njegovog uzrasta nije znao šta će pre da pogleda, dotakne i sa kim će pre da se pozdravi kada je stigao u redakciju “Alo!”.

Naš mali gost velikog srca i ogromnog talenta igrao je šah, slikao se, pozirao, “bacao pet” novinarima, pevao nam i ispričao kako protiču dani bez “Pinkovih zvezdica”, velikog muzičkog takmičenja u kojem je odneo pobedu. Ovih dana, kaže nam ljubin tata Boban, stigla je i vest da je Ljuba od zamenika gradonačelnika Gorana Vesića dobio na poklon klavir, da je predlog da umesto stipendije dobije klavir dala Leontina, pa će tako maleni Ljuba moći da usavrši svoje muzičko znanje.

– Nisam mogao da verujem! Pogotovo kada sam video da je to pravi klavir, ne kao onaj za decu! Bio sam presrećan i još jednom želim da se zahvalim gospodinu Vesiću što mi je poklonio klavir i što me podržavao od početka do kraja – kaže nam mali Ljuba, koji će u septembru, osim u muzičku školu, krenuti u redovno predškolsko obrazovanje.

– Nemam tremu zbog polaska u predškolsko. U stvari, ja nikada nemam tremu. U predškolskom se manje uči, a više se igra. Volim i da crtam, pa će mi tamo sigurno biti lepo. Posle predškolskog idem u osnovnu i tu će biti malo manje igre, a više knjiga. Tada ću možda i da imam tremu – priča nam Ljuba opušteno i neposredno dok pomera šahovske figure.

Igramo sa njim šah po njegovim pravilima. Niko nikoga ne sme da “pojede”!

Posle pobede u “Zvezdicama” stiglo je mnogo ponuda za nastupe i saradnju sa mnogo muzičara. Sve ih je preduhitrila Severina, koja je sa malenim Ljubom snimila duet i spot za pesmu “Tutorijal”. Sada će mali Ljuba biti gost na Severininim nastupima.

– Bilo mi je super sa Severinom. Mnogo je lepa – kaže Ljuba, a njegov tata Boban dodaje:

– Potpisali smo ugovor sa Severinom za snimanje pesme i spota, ali nismo želeli nikakav honorar, jer ne želimo da naše dete radi za novac. Voli da peva, on pevuši čim otvori oči. Njemu je životna želja da peva i mi ga podržavamo u tome što želi. Zato nam ne treba honorar, ali je Severina insistirala da nešto uplati. Ubuduće će nas zvati na nastupe, kada bude htela da Ljuba peva sa njom. Mi ćemo se odazvati. Ono što za sada sigurno znamo je da će Ljuba sa Severinom pevati na njenom velikom koncertu u “Areni”, koji je u planu – priča nam Ljubin tata Boban dok maleni Ljuba igra šah i pevuši.

– Tokom leta će biti sigurno nekih nastupa, odazvaćemo se nekim pozivima i ponudama sigurno, ali verujte, još nismo stigli da se svima javimo… Sve se vrlo brzo dešavalo. Stiglo je mnogo ponuda za inostranstvo, ali sada prvo idemo na more u Italiju, pa u Crnu Goru da se Ljuba odmori i uživa sa porodicom, pa ćemo kasnije videti šta i kako – priča Ljubin tata Boban i dodaje da njegov sinčić nije ni svestan koliki je uspeh postigao.

– Najsrećniji je kad peva. Njemu je pobeda svaka dobro otpevana pesma. On nije ni svestan šta mu se zapravo dogodilo! Ima šest godina i prelepo detinjstvo ispunjeno pesmom. Supruga i ja bismo za našu decu i zvezde sa neba skinuli, a za Ljubu su to pesma i nastupi. Zato mu tu želju i ispunjavamo. Učestvovaćemo u svim humanitarnim akcijama na koje nas budu zvali. Hvala Željku Mitroviću na svemu što je učinio, hvala Leontini, koja je predložila da Ljuba dobije klavir, i hvala Goranu Vesiću, koji mu je obezbedio klavir. Nadamo se da će klavir stići do kraja nedelje – kaže Ljubin tata Boban Stanković.

Za kraj, mali Ljuba nam otkriva jednu tajnu. Na pitanje da li je zaljubljen, on kaže:

– Mogu da vam otkrijem tajnu, zaljubljen sam. Njeno ime je Katarina i mnogo je lepa!

Alo.rs

error: Zabranjeno preuzimanje sadrzaja!