HILJADE LJUDI GLEDA FOTOGRAFIJE: Selma Bajrami se potpuno skinula i pokazala čime raspolaže…

2309
0
Share:

Pjevačica Selma Bajrami riješila je da se skine za potrebe svog posla. Naime, Selma se obnažila zbog ekranizacije spota za njenu novu pjesmu.

Pjevačica je potpuno naga, ali vješto je uspjela da sakrije intimne dijelove tijela. Selma je gola legla u kadu, a do izražaja je došla tetovaža koja krasi njena leđa.

Pjevačica je prezadovoljna kako je sve na kraju ispalo, kao i prvim reakcijama publike.

Selma Bajrami je rodjena 04. jula. 1980. godine u Tuzli. Zvijezde kažu da je u dubini duše veoma osjećajna i osjetljiva, veliki emotivac, a podznak u Blizancima daje joj izuzetnu sposobnost za komunikaciju. Prvi album pod nazivom „kad suza ne bude“ snimila je u Beogradu u studiju „Time“.

Autor pjesama je bio Milić Vukašinović, a Selma je odmah pokazala svoje interpretatorske sposobnosti, odmah se izdvojilo nekoliko pjesama koje publika i danas, skoro deceniju poslije izlaska, vrlo rado sluša. Drugi album je rađen u studiju Miće Nikolića s njega se pored naslovne pjesme „Ljubav si ubio gade“ izdvojile su se i pjesme „Život liječi rane“ i „Pijanica“. Poslije trećeg albuma „Revolucija“ Selma je izbila u sam vrh pjevačke scene ovih prostora, gdje nepobitno stoji i dan danas.

Svoj slijedeći album i prvi u produkciji Dejana Abadića koji je izašao pod nazivom „Žena sa Balkana“ donio je neki novi zvuk, pjesme poput „Nano“, „Škorpija“, „Žena sirena“ i „Bićeš moj“ vrtoglavo su krenule prema vrhovima svih top lista. Zahvaljujući pjesmi „Žena sirena“ Selma je od publike i kolega dobila nadimak koji, prema sopstvenim riječima s ponosom nosi. Autori pjesama na Selminom albumu koji je izašao 2005. godine pod nazivom „Kakvo tijelo Selma ima“ su bili Dragan Brajović Braja, Dragiša Baša i Nanin iz Tuzle.

Zanimljivo je da je tekst za pjesmu „ljubavi jedina“ napisala i sama Selma. Ovo je bio drugi album rađen u produkciji Dejana Abadića. Selma je po ko zna koji put postavila standarde koje će biti teško dostići, jer pored vrhunskih autora, muzičara i produkcije tu su i Selmine neosporne glasovne mogućnosti i karizma koju ima. U pauzama između snimanja albuma Selma je imala par izleta među zabavnjake. Njen rad sa grupom „IF“ iz Tuzle ostao je veoma zapažen, kao i njeno učešće na „Eurosongu“ sa pjesmom Ranka Bobana „Zaljubljena“. Ono što je sigurno to je da selma sa svojih 27 godina već ima zavidnu karijeru, a prema onome što zvijezde govore njeni najveći uspjesi tek predstoje.

Folk pjevačicu Selmu Bajrami lijepe uspomene vežu za mjesto Mramor u blizini Tuzle, pa je s tim u vezi prije nekoliko godina tamo kupila stan i to u zgradi u kojoj žive njeni roditelji i sestra. Selma je zahtijevala da se stan radi po njenim željama, novi dom imaće dva ogromna balkona sa kojih se pruža lijep pogled na Tuzlu. Međutim, “sirena” neće stati na kupovini stana u gradu soli.

Naime, Selma je odlučila da se nagradi i stanom u Sarajevu, te u Zagrebu, a u planu je i vikendica na Jadranu. Zanimljivo je to što Selma Bajrami nikada nije sakrivala što posjeduje od nekretnina i što planira kupiti, no to joj i nije problem jer je dobar dio “zelembaća” za stanove osigurala od posljednjeg albuma, koji se odlično prodavao širom Balkana, Europe, ali i Sjeverne Amerike.

error: Zabranjeno preuzimanje sadrzaja!